fbpx
Menü Bezárás

Csoportos életbiztosítások munkavállalók részére – cége jövője csakis az Ön kezében van!

Minden munkáltató/cégvezető tudja, hogy az alkalmazottakra való biztonsági odafigyelés rendkívül fontos, különösen akkor, ha a cég tevékenységi köre gyakori sérülésveszélyekkel járhat. A MetLife stratégiailag jól kidolgozott csoportos szolgáltatáscsomagjai minden esetben egyediek, hiszen az adott csoport igényeinek megfelelően készülnek el. Legyen Ön is felkészült cégvezetőként, az alkalmazottak megtartása és biztonsága határozza meg cége működését.

A MetLife Csoportos életbiztosítást kínál Önnek, amelyen keresztül képes lesz a szükséges támogatást nyújtani munkatársainak/alkalmazottainak, valamint azok családjaiknak az élet bármely szerencsétlen pillanatában.

Milyen előnyei vannak a csoportos biztosításnak?

A munkavállalói csoportok életbiztosítása rugalmas szolgáltatás, amelyek többféle előnyt kínálnak a munkáltatónak és a munkavállalónak egyaránt. Hatékony eszközt jelentenek az alkalmazottak toborzására, megtartására, motiválására és védelmére, továbbá:

  • lehetőség van a biztosítás személyre szabására a tevékenység és a csoportok sajátosságaihoz igazodva;

  • a megfelelő csomag kiválasztása költségoptimalizálást jelent, az üzleti igényekhez igazodva;

  • kiszámíthatóságot jelent az üzletmenet folytonosságában;

  • gyorsaságot és egyszerű ügyintézést a kárrendezésben és a biztosítási kártérítés kifizetésében;

Biztonság és megbecsülés – hiszünk benne!

Egy egészséges vállalkozáshoz egészséges és motivált csapatra van szükség. Éppen ezért biztosításaink minden típusú vállalkozáshoz igazodnak, egyensúlyt kínálva a csapat kényelme és a vállalkozás pénzügyi előnyei között.

Mindannyian egyetértünk abban, hogy a munkavállalók jelentik egy vállalat legfontosabb tőkéjét, a kis és középvállalatoktól, a nagy több ezer főt számláló cégekig. Az Ön cégének teljesítménye és presztízse egy egységes és kellően motivált csapat tevékenységének eredménye, amely fontos szerepet tölt be a vállalati stratégiában.

A 4 alapvető vállalatai stratégia, és ami mögötte van!

1. Tulajdonos(ok) védelme

Mi történhet egy céggel, ha bekövetkezik a tulajdonos átmeneti vagy tartós munkaképtelensége, vagy a legrosszabb, annak halála?

Jelentősen megnőhet a cég működési kockázata, veszélybe kerülhet a cég szállítói, munkabér, járulék és rezsi költségeinek finanszírozása, több tulajdonos esetén hozzáadódhat a tulajdonostárs(ak) kockázata és így tovább.

Legyen felkészült a váratlan élethelyzetekre, ne hagyja kárba veszni egy élet munkáját!

Csökkentse cége működésének kockázatát a MetLife MetProtec széles körű biztosítási fedezettel rendelkező kockázati élet-, baleset-, és egészségbiztosítással, amellyel megteremtheti a biztonság és a váratlan élethelyzetekre való felkészülést.

Az élet-, baleset- és egészségbiztosítási események és szolgáltatások rendkívül széles köre lehetőséget teremt, hogy az életével, egészségével kapcsolatos kockázatokra a legmegfelelőbb biztosítási fedezetet válassza.

2. Stratégiai tőkeképzés

Gazdasági válság esetén az Ön cégének milyen pénzügyi stratégiája van a következő 5-10-20…évre?

Egy ilyen bizonytalan világban még a legmenőbb cégek is hamar bebuknak, ha nincs mögöttük egy jól kidolgozott stratégia. A MetLife Manhattan határozatlan tartalmú biztosítási programja egy olyan megtakarítási/befektetési konstrukció, amely egy egész életen keresztül nyújt biztosítási védelmet.

Gondoljon időben cége hosszú távú fenntarthatóságára, az anyagi biztonság megteremtésével!

A Manhattan kiválóan alkalmas az anyagi biztonság megteremtéséhez, továbbá válság esetén segítséget nyújt, ha bekövetkezik a vásárlóerő csökkenése, cégleállás, kényszerszünet, de akár a fejlesztés, beruházás esetén is garantált megoldást jelent.

3. Lojalitás program

Önnek hány olyan munkatársa van, akik a cég alappilléreit képezik? Rendelkezik munkaerő megtartási stratégiával, ezen személyek megtartásához?

Manapság, amikor a munkaerőhiány a legtöbb céget közvetlenül érinti a kulcsemberek megtartása döntő szempont, nélkülük romba dőlhet a cég jövője.

A béremelés, tulajdonosi részesedés, munkáltatói hitelek gyors megoldást kínálnak, viszont végleges vagyonvesztést is eredményeznek, ami szintén a cég jövőjét érinti.

A MetLife Manhattan Lojalitás biztosítása észszerű és fenntartható megoldást jelent a cégek számára, a kulcsemberek megtartásával, többgenerációs szerződésekkel, innovatív stratégiával.

4. Felelősségi kockázatkezelés

Mennyire fontos az Ön számára a munkatársak védelme mellett a lojalitás és a munkatársi elégedettségre való törekvés?

A cég működés szempontjából sokkal több mint hinné, hiszen a lojalitásnak hatalmas ereje van egy cég életében. Köztudott, hogy azoknál a cégeknél, ahol gondoskodnak az alkalmazottak jólétéről ott nehezebb helyzetekben sem hagyják el a munkatársak a céget, hanem kiállnak mellette a végsőkig, mert érzelmi kötődés alakult ki.

Legyen szó munkaügyi perekről, tartós távollétről, betegségről, táppénz finanszírozásáról jó, ha van terv!

Ne feledje, hogy a munkáltató teljes mértékben felel a munkavállalót ért balesetekért, még abban az esetben is, ha az a munkavállaló hibájából következett be.

Ha gondoskodik az alkalmazottak jólétéről biztosítva van cége jövője, mivel rengeteg váratlan fordulat, baleset következhet be, amikor jó, ha van valaki a háta mögött a nap 24 órájában!