fbpx
Menü Bezárás

Csatlakozz "Ajánló Munkatárs" programunkhoz még ma!

Miért is?

Jelenleg nagyon sokan vannak otthon, otthonról dolgoznak, esetleg mellékállást szeretnének. Szeretnénk ebből egy közös előnyt kovácsolni! Lehetőség van nálunk munkát vállalni, olyan feltételek mellett, amellyel bárki csatlakozhat életkortól nemtől és szaktudástól függetlenül!


Mi lenne a munka?

Nálunk a biztosítási tanácsadók végzik a biztosítási ügyek lebonyolítását, amihez természetesen szaktudás és végzettség szükséges. Viszont ahoz, hogy eljusson a megfelelő emberhez a biztosítási ajánlat és ügyfél legyen belőle, ahoz szükség van valamilyen csatornára. Ezt a csatornát sokféleképpen meg lehet nyitni. Az internet a legjobb megoldás erre. Itt tud az Ajánló Munkatárs bekapcsolódni a folyamatba. Cégünk pontosan el is mondja, hogyan kell ezt csinálni. Szakképzett marketinges munkatársaink több éves tapasztalatra alapozva részletesen leírják lépésről lépésra hogyan kell elvégezni a munkát.

Mi kell hozzá?

 • számítógép
 • vagy laptop
 • vagy okostelefon
 •  internet 
 • jártasság az internet világában

Mennyi az Ajánló Munkatárs fizetése?

Egy biztosítás megkötésénél a Biztosító a biztosítási összeghez mérten jutalékkal fizeti meg a biztosítási tanácsadót, aki megköti a biztosítási szerződést. Ez álltalában az éves biztosítási összeg bizonyos százaléka. Ebből az összegből ajánl fel a cégünk az Ajánló Munkatársnak a biztosítási összeg 1 havi díját. Tehát minden sikeres szerződéskötés esetén, az Ajánló Munkatárs megkapja az 1 hónapra eső biztosítási díjat! Mindezt bankszámlára, minden hónap elején.

Jelentkezés Ajánló Munkatárs Programra

  Mi történik a jelentkezés után?

  Küldeni fogunk egy e-mailt, hogyan lehet a leghatékonyabban ügyfelekre találni. Továbbá létrehozunk egy online fiókot, ahol név szerint lehet látni az ajánlott ügyfelek státuszát. (hol jár az ügymenet, megkötötte, csak érdeklődött, stb.). Mindent részletesen leírunk.

  Ami nagyon fontos, nem szabad rábeszélni senkire semmit! Csak olyan ügyfelekre van szükségünk akik keresik a biztosítási szolgáltatásokat. Hatékonyan segítünk őket megkeresni.