fbpx
Menü Bezárás

Kössön nyugdíjbiztosítást a MAGYAR ÁLLAM támogatásával, évi 20%-os adójóváírással, kimagasló kamatozással!

Fektessen nyugdíjas éveibe még ma!

Ahogy az emberek többsége, valószínűleg Ön is nyugodt, pihenéssel, de élményekkel teli időszakként képzeli el nyugdíjas éveit. A majdani nyugalom alapja a kiegyensúlyozott, biztos anyagi háttér. A gazdasági és demográfiai mutatók alapján az látható, hogy a pihenéssel eltölteni kívánt évtizedek anyagi biztonsága érdekében a majdani állami nyugdíjat érdemes saját megtakarítással kiegészíteni.

Az állam, felismerve a nyugdíjrendszer veszélyeztetettségét és az öngondoskodás jelentőségét, a nyugdíjcélú megtakarításokat 20%-os adóvisszatérítéssel támogatja!

Az önkéntes nyugdíjpénztár és a nyugdíj előtakarékossági számla mellett 2014. január 1-től az SZJA törvény módosításával az állam lehetővé tette, hogy a nyugdíjbiztosítások után is igénybe lehessen venni a 20%-os adókedvezményt.

Megtakarítás célú nyugdíjprogram

  • ÖRÖKÖLHETŐ 
  • Nőknek, Férfiaknak egyaránt köthető
  • Kimagasló hozam befektetéssel 
  • 20 %-os adójóváírást max évi 130 000 Ft-ig
  • A díjfizetés szüneteltethető a megtakarítás öntől el nem vehető
  • Nálunk a nyugdíjkorhatár FIX 65 év ez SOSEM VÁLTOZIK!

20%-os Állami támogatás

A hatályos adózási szabályok értelmében a szerződő személyi jövedelemadó bevallásában kérheti a biztosításra a tárgyévben befizetett díj 20%-ának, legfeljebb 130.000 Ft összegnek a visszatérítését.

Kimagasló hozamok

Törvényi előírásoknak megfelel, figyelemmel kísérhetik befektetéseiket. Eszközalapjaink révén ügyfeleink a világ összes jelentős befektetési piacát elérhetik.

Örökölhető, el nem veszthető

Biztonságos, nem tud elveszni, bármi történik a kedvezményezett örökli az összeg teljes részét. Így a befizetett összegek garantáltan megmaradnak, akár családtagok részére átruházható.

Akár havi 10.000Ft-al is elindítható

Akár havi 10.000 Ft-al is elindítható az időskor anyagi biztonságát megteremtő Nyugdíjprogram. A biztosítás Euróban és Forintban is fizethető.

Nézzünk egy példát:

Mennyit tud összegyűjteni nyugdíjas korára (65 év) , ha 35 éves korában elkezd félretenni havi 25 000 forintot és pénze reális hozamok mellett gyűlik egy jól kiválasztott nyugdíj megtakarításban?

Biztosítás

Íme a grafikon, amely megmutatja, havi 25.000Ft-ból mennyit tud nyugdíjas éveire előteremteni.

Nyugdíj előtakarékosságának lejárati összegeként e pénz felett tud majd rendelkezni és ezt az összeget tudja szabadon elkölteni és akár egy kellemes nyugdíjas életszínvonal fenntartására használni.

27 533 978 Ft

Mennyit tud keresni ezen?

  • Befizetett pénzösszeg: 9 000 000 Ft
  • Megtakarítás hozamai: 13 944 982 Ft
  • Kapott adóvisszatérítés: 1 800 000 Ft
  • Adóvisszatérítés hozamai: 2 788 996 Ft

Összesen összegyült nyugdíj: 27 533 978 Ft

18 533 978 Ft

Ha ugyanis Ön még 35 évesen elkezd gyűjteni egy nyugdíj előtakarékosságban, akkor mire nyugdíjba vonul + 18 533 978 Forinttal több pénze lesz a számláján, mint ha nyugdíj megtakarítás nélkül tette volna félre ezt a pénzt egy infláció alatti hozammal (pl.: lekötve bankszámlán).

Ha szeretné igénybevenni a lehetőséget, teljesen és mindvégig ingyenesen elintézzük, hogy biztonságban legyenek a nyugdíjas évei!

Szeretne egy pontos kalkulációt?